Coronamaatregelen (dd. 1-10-2020)

Afgelopen maandag heeft de Rijksoverheid laten weten strengere maatregelen te moeten nemen om een mogelijke lock-down te voorkomen. Het onderwijs valt onder een grotere groep uitzonderingen, waardoor er op dit moment gelukkig geen grote veranderingen aangekondigd zijn. Ook BVS-schooladvies valt als trainingsinstelling onder de uitzonderingen die afgelopen maandag werden aangekondigd. Dat betekent dat:

  • Onze cursussen op kantoor gewoon kunnen doorgaan, waarbij wij ervoor zorgen dat er voldoende afstand gehouden kan worden én er desinfecterende middelen verzorgd worden. Groepen zijn hierbij altijd kleiner dan 30 personen.
  • Ons werk op scholen door kan gaan, mits de school kan garanderen dat er voldoende afstand gehouden kan worden én er desinfecterende middelen verzorgd worden. Groepen zijn hierbij altijd kleiner dan 30 personen.

.

Mocht je op een andere manier omgaan met de regelgeving zoals die op dit moment geldt, neem dan contact op met de adviseur waarmee je afspraken hebt. Houd rekening met de annuleringstermijn zoals die is opgenomen in onze voorwaarden. Annulering tot drie werkdagen voor aanvang van de cursus is kosteloos. Alle annuleringen die later worden gedaan, brengen wij in rekening.

​Als het beleid verandert, houden we je uiteraard op de hoogte.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Elard Pijnaken