Gratis spreekuur voor vragen over afstandsonderwijs

BVS-schooladvies is dagelijks bereikbaar voor vragen omtrent thuisonderwijs voor leerkrachten en ouders (coronapagina). Nu besloten is de scholen te sluiten in verband met de Coronacrisis, wordt van schoolteams verwacht zoveel mogelijk de leerlingen verder te helpen. We hebben hiervoor ondertussen veel digitale mogelijkheden, zoals digitale leeromgevingen, communicatiekanalen en oefenwebsites. Maar er leven ook pedagogische vragen.

Leren op afstand organiseren vraagt veel meer dan een aantal technologische faciliteiten. De uitdaging is om te kijken hoe je didactisch krachtige leeractiviteiten kunt bedenken en organiseren. Denk aan oefenmateriaal, motiverende opdrachten en contactmomenten met je leerlingen. Onze adviseurs verzorgen dagelijks een telefonisch "spreekuur", waarin ze graag je vragen beantwoorden.

Heb je een vraag over afstandsonderwijs, of wat je zou kunnen doen in deze tijd op afstand van het virus: bel rechtstreeks met een van onze adviseurs (coronapagina voor beschikbaarheid). Voor overige vragen bel Marieke van der Ree op 06-28 44 98 88.