Retourneren

Service en retournering beschadigde, onjuiste of incomplete producten
We raden aan de bestelling onmiddellijk na ontvangst te controleren. Is een product onverhoopt beschadigd, onjuist of incompleet? Meld dit zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen de veertien-dagen termijn. Vraag onze administratie schriftelijk of per e-mail (admin@bvs-schooladvies.nl) om herstel, vervanging of levering van het ontbrekende of gebrekkige gedeelte van het product. Je krijgt zo snel mogelijk, maar altijd binnen uiterlijk 2 werkdagen (met uitzondering van schoolvakanties) bericht over de oplossing. Bij een vervangend nieuw product krijg je deze gratis toegestuurd.

Retourneren / bedenktijd

 • Je kunt zonder opgave van reden een bestelling gedurende de bedenktijd van maximaal 14 dagen retourneren.
 • Meld schriftelijk of per email dat je je aankoop binnen de termijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling wilt retourneren.
 • Stuur de onbeschadigde bestelling vervolgens binnen de termijn van 14 dagen na ontvangst naar ons kantoor:
  BVS-schooladvies
  T.a.v. Retourafdeling
  Vondellaan 50
  3521 GH Utrecht
 • Wij storten na ontvangst van de retour gezonden bestelling, binnen maximaal 7 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening. Verzend- en retourkosten zijn voor eigen rekening.
 • Bewaar je bewijs van retourverzending goed, mocht het pakketje tijdens verzending kwijt zijn geraakt dan kunnen wij naar deze Track & Trace-code vragen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.
 • Bij de bestelling van digitale werkdocumenten en webbased producten geldt de bedenktijd niet en kun je niet retourneren. Je wordt hier in het bestelproces ook nadrukkelijk op gewezen. Door op “afrekenen” te klikken stem je ook in met directe levering en het feit dat er geen bedenktijd voor webbased producten geldt.
 • Nadat wij de te retourneren bestelling retour hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag exclusief eventuele betaal- of verzendkosten, binnen maximaal 7 dagen terugbetaald.

Voor verdere informatie verwijzen we je naar de algemene voorwaarden van bestellingen.