Geplaatst op

Meet Up: Nationaal Plan Onderwijs op 13 april 2021 – 9.00 – 10.30 uur (DD 2-4-2021)

Graag ondersteunen wij scholen bij de uitvoering van het Nationaal Plan Onderwijs.  

 

BVS-schooladvies organiseert een Meet-up Nationaal Plan Onderwijs voor directie/bestuur, IB en kwaliteitsmedewerkers op dinsdag 13 april 2021 van 9:00-10:30 uur via Zoom.

 

De brief die minister Slob onlangs naar de besturen en scholen stuurde heeft het nodige stof doen opwaaien. Want hoe krijg je dat wat gevraagd wordt allemaal klaargespeeld in dit korte tijdspad? Wij denken graag mee met scholen en ondersteunen waar nodig! 

 

Schoolscan 
Scholen moeten in kaart brengen wat de zogenaamde problemen en behoeften zijn ontstaan tijdens de Coronacrisis op leerling- en schoolniveau om vervolgens een onderbouwde keuze te maken voor passende interventies.  

 

Menukaart 
Als vervolg op de scan moet een plan van aanpak gemaakt worden, conform het tijdspad van het ministerie. Wij ondersteunen scholen hier graag bij. Deze zogenaamde menukaart verschijnt in april op de website van het ministerie van OCW. Een aantal scholen heeft ons reeds benaderd om zowel de schoolscan voor te bereiden als ook een passend aanbod samen met leraren te formuleren. Tijdens onze kosteloze Meet Up bespreken we wat je als school te doen hebt n.a.v. het Nationaal Plan Onderwijs, presenteren we een werkwijze die volgens ons behulpzaam is en delen we ervaringen vanuit het veld. 

 

Meld je nu aan voor de gratis Meet-up Nationaal Plan Onderwijs op dinsdag 13 april 2021 van 9:00-10:30 uur.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerben Deenen op g.deenen@bvs-schooladvies.nl en (06) 21 84 46 84 of Laura Stroo op l.stroo@bvs-schooladvies.nl en (06) 12 84 61 09.